Mama dragonilor poate fi o gâscă

Umblă vorba-n târg...

...că un nou joc din universul Dragon Age s-ar putea afla în dezvoltare. Zvonul este alimentat de un clip de 13 secunde pe care Mark Darrah, producătorul executiv al francizei, l-a postat pe Twitter.

 

 

Ce să fie? Ce să fie?

Ce poate să fie în afară de un luuung şir de speculaţii care curge ca mierea pe internet. În scurtul videoclip, vedem două cărţi roşii, pe cea din prim-plan aflându-se un turn şi o văpaie din care pare să iasă o vulpe? Pe una dintre pagini apar mesajul „INTERNAL USE ONLY”, logo-ul EA şi nota de subsol „Property of BioWare / EA”.

Potrivit GameRanx, una dintre speculaţii este că fontul folosit pentru a scrie „INTERNAL USE ONLY” este acelaşi cu cel utilizat în Dragon Age: Inquisition.

Scylla Costa, tot de la BioWare şi tot producător, scrie însă pe Twitter că aceasta este o carte despre o vulpe care joacă şah... 

Ceva suspect are loc aici

Scylla scrie, pe profilul său, că lucrează la un nou IP *secret*, iar ultimele mesaje postate de el pe Twitter sunt despre gâsca Ganders şi ouăle pe care le-a clocit în ultimele zile în locul special amenajat de la sediul BioWare. Scylla a postat chiar şi un LIVE CAM cu înaripata în cuib.

Un video apărut pe YouTube marţi, cam în acelaşi timp cu tweetul lui Mark Darrah.

Un video care miercuri seara avea 843 de vizitatori online!!! Mă întreb câţi dintre ei aşteptau, la fel ca mine, un semn Dragon Age?

Frumos ar fi ca noul Dragon Age să fie anunţat odată cu ieşirea din ou a puiului de gâscă. Sau poate de dragon?

Sursă poze: 1, 2
Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.