Mai avem 4 zile până la Summerwell!

2

Vara are felul ei de a ne moleşi, de a face fiecare zi să pară intolerabil de caldă şi interminabilă. Dacă locuieşti în Bucureşti, fiecare zi devine o luptă în trafic, iar zgomotul oraşului devine insuportabil, mai ales noaptea. Şi uite aşa te trezeşti obosit, te culci epuizat. Şi de abia aştepţi o ocazie să te bucuri de soare undeva în afara oraşului, să înlocuieşti gălăgia cu muzică bună, şi stresul cu un strop de relaxare. 

Ce bine! Weekendul următor, pe 12 şi 13 august, putem evada la Domeniul Stirbey, la festivalul anului despre care ştim deja că e ca o vacanţă. Despre ce vorbim? Despre Summerwell, A Festival Like a Holiday, Powered by Beck’s!

Line-up-ul artiştilor îl găsiţi aici, locaţia este aceeaşi că în fiecare an: Domeniul Ştirbey, iar Beck's prezintă o nouă experienţă pe care va invităm să o descoperiţi în zilele de festival: poţi testa zborul în VR, poţi să îţi creezi propriile tricouri în VR, poţi să te relaxezi şi să admiri întregul festival de la înălţimea Lighthouse-ului Beck’s. Pe scurt, la Summerwell, Beck’s îţi oferă acces la festivalul viitorului. Tot ce trebuie să faci este să vii, să te distrezi şi să reciclezi dozele de Beck’s.

Cum spune şi Oana Tache în videoul de mai jos: schimbă puţin perspectiva şi deschide un Beck’s, viitorul te aşteaptă la Summerwell.

Acest articol are 2 comentarii. VEZI COMENTARIILE
marin epure
cel mai frumos este summer well.
mihaela tentea
da

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.