Kings Of Leon vin la București pe Arena Națională în 17 iunie!

La începutul anului vă anunțam aici că băieții de la KOL vin în Europa și mă întrebam eu dacă oare ajung și în România. Ei bine, da! Se întamplă! ☺ Tocmai avem confirmarea oficială că americanii din Nashville vor cânta pentru prima data la noi în țară și evident nu trebuie ratată ocazia. Locul ales pentru concert este Arena Națională din Bucuresti și probabil va fi un adevărat challenge pentru echipa lor tehnică să facă în așa fel încât să se audă bine de oriunde de pe stadion. “Walls” este albumul lor din 2016 pe care îl vom vedea promovat în concertul de la noi, dar nu va lipsi cu siguranță niciunul dintre cântecele care i-au făcut celebri. Ascultă aici “Sex on Fire” poate cel mai cunoscut cântec al lor cu aproape 200 de milioane de vizualizări pe youtube.

Unde mai ajung Kings of Leon în turneul lor din Europa?

Păi, aproape peste tot în festivaluri și concerte. Vor fi la Rock Werchter în Belgia, la Pinkpop în Olanda și British Summer Time Hyde Park printre locurile pe care eu vi le recomand. Și da, chiar dacă mergi să-i vezi în Romania nu strică să-i mai prinzi încă o dată undeva în altă țară.

Bilete la concertul lor găsești pe bilete.ro cu prețuri între 95 și 500 de lei. Eu zic să te grăbești să-ți iei pentru că probabil se vor termina foarte repede. ☺

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.