Kasabian: mini-turneu la sfârșitul lunii mai

Dacă ești fan Kasabian, nu trebuie să ratezi întâlnirea cu trupa, întâlnire programată la sfârșitul lunii mai, într-o serie de concerte după cum urmează:

  • Bridlington Spa Centre (24 mai)

  • Swindon Oasis Leisure Centre (26 mai)

  • Leicester King Power Stadium (28 & 29 mai)

Deși nu-și programaseră niciun concert în perioada următoare, cei de la Kasabian au decis ad-hoc, la începutul săptămânii, să țină două concerte în Leicester, orașul de casă al trupei.

Ocazia?

Echipa de fotbal favorită, Leicester City, a devenit campioana Angliei, furnizând una dintre cele mai mari surprize din istoria de mai bine de 100 de ani a fotbalului din insulă. Ulterior, cei de la Kasabian au adăugat și concertele din Swindon și Bridlington, dar marea sărbătoare va fi cu siguranță pe stadionul echipei din Leicester, pe 28 și 29 mai. Biletele sunt disponibile din 6 mai și sigur se vor da repede!

Cei de la Kasabian povestesc că programaseră deja un concert de mari dimensiuni în Leicester pentru anul viitor, dar atmosfera din aceste zile din oraș îi obligă să facă un lucru rar întâlnit în muzică: devansarea apariției cu un an.

Fotbal vs Muzică

De altfel, intersecția dintre fotbal și muzică în UK este ceva ce nu putea lipsi, dacă luăm în considerare pasiunea britanicilor atât pentru muzică, cât și pentru fotbal. Până la urmă stadioanele sunt poate cele mai bune gazde pentru ambele forme de entertainment.

Dacă te întrebi cine cu cine "ține", uite aici o mică listă fotbal vs. muzică:

Manchester City - Ian Curtis (Joy Division), Liam & Noel Gallagher (Oasis), Johnny Marr (The Smiths), Ryan Adams

Manchester United - Richard Ashcroft (The Verve), Rihanna, Simon Le Bon (Duran Duran), Mick Hucknall (Simply Red), Enrique Iglesias, Ian Brown (The Stone Roses), Snoop Dogg

Chelsea - Damon Albarn (Blur), Bryan Adams, Madonna, Jimmy Page (Led Zepplin), Alan McGee – Head of Creation Records (Oasis), Dave Gahan (Depeche Mode), Billy Idol, Busta Rhymes, Neneh Cherry

Arsenal - Cat Stevens, David Gilmour (Pink Floyd), Roger Daltrey (The Who), Dido, Mick Jagger (The Rolling Stones), Martin Gore (Depeche Mode), John Lydon (Sex Pistols), Roger Waters (Pink Floyd), Jay-Z, Chris Martin (Coldplay).

Spune-ne cu ce echipă ții ca să-ți spunem ce artist ai alături :)

Sursă poză.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.