KarTent: cortul care vine singur la festival. Și e 100% reciclabil!

Problema

Viziunea "pajiștii" post festival este de cele mai multe ori una apocaliptică - în termeni de gunoaie de sub care verdele nu se mai vede. Știai că multe dintre aceste gunoaie sunt chiar corturile pe care unii nu mai au chef să le strângă, împacheteze și să le care înapoi acasă? Între noi fie vorba, îi înțelegem un pic. E fix treaba de care nu mai ai nici chef, nici energie în dimineața plecării, după câteva zile de petrecere.

Problema e că toate aceste corturi abandonate nu ajung să fie reciclate, ci doar aruncate la gunoi. Ca să-ți faci o idee, numai la festivalurile din Olanda, într-un an, sunt lăsate de izbeliște aproape 25.000 de corturi! Iar asta nu sună deloc bine pentru Planetă.

Soluția?

KarTent - cortul din carton care îți este livrat direct la festival. Vine singur pe pajiște și tot acolo rămâne, de unde este preluat spre reciclare. Rezistă la ploaie și are loc suficient pentru două persoane. Ceea ce însemană, vorba creatorilor KarTent, că singura ta grijă înainte de festival este să nu-ți uiți periuța de dinți. :)

Hai la festival

Festivalurile la care îl poți comanda pe KarTent sunt listate pe site-ul oficial. Singurul motiv pentru care nu îl poți prelua chiar tu este că, și împachetat, are 240 x 160 cm. Cam mult, în caz că nu ai un minivan sau nu vrei să-l ridici direct din Amsterdam, ca să nu crească exponențial costurile de transport.

Așadar, dragi organizatori de festivaluri și participanți la festivaluri, dați-le de știre designerilor KarTent că vreți corturi din carton la evenimentul vostru, ca să poată fi și comandate de noi, și livrate direct de ei. Ne vom bucura cu toții de o pajiște mai unitară cromatic și de gândul că, cu mai puține griji la purtător, am ales un cort de unică folosință care apoi e 100% reciclat.

Dacă ți se pare prea... monoton KarTent-ul, poți desena povești pe el și în el, cât timp stai la festival. :) 

Sursă poze

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.