Jotun ajunge pe console într-o variantă îmbunătăţită

La aproximativ un an de la lansarea pe PC (Steam), Jotun va ajunge în 9 septembrie şi în casele posesorilor de PlayStation 4, Xbox One şi Wii U.

Jotun: Valhalla Edition îţi dă ocazia ca până la începutul cursurilor la facultate sau terminarea concediului să explorezi o lume dominată de giganţi şi să-ţi demonstrezi iscusinţa pe câmpul de luptă. Ceea ce impresionează de la bun început în acest joc este povestea protagonistei, numită Thora, precum şi stilul grafic, artiştii recurgând la desenul de mână. O bilă albă pentru sentimentul de autenticitate pe care îl oferă acest joc revine replicilor, care sunt în limba islandeză... Nu te nelinişti, există titrare în engleză!

Thora, o războinică neînfricată, părăseşte lumea muritorilor, după ce viaţa i-a fost luată de o furtună. Ca să ajungă în Valhalla, locul în care zeul Odin îi strânge pe cei mai curajoşi războinici, Thora are de îndeplinit mai multe misiuni pe pământuri ostile, luptând împotriva unor creaturi gigantice, denumite Jotun, sau adunând rune şi înfruntând natura. Va fi Thora demnă să intre în Valhalla?

Ce ţi-am povestit până acum face referire la jocul lansat anul trecut pe PC, care se numeşte simplu Jotun. Versiunea de PS4, Jotun: Valhalla Edition, cuprinde, pe lângă jocul de bază, un mod Valhalla în care te poţi lupta la nesfârşit cu fiecare boss în parte.

Sursă foto: Jotun

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.