INTERVIURI BECK’S URBAN STUDIO

Am stat de vorbă cu cele trei trupe participante la concursul Beck’s Urban Studio, concurs care se încheie pe 21 noiembrie și va stabili cu ajutorul votului tau care este trupa ce va cânta în Racing Pub din Regie pe 24 noiembrie în deschiderea lui Macanache.

Cu Narcis de la Harlequin_Jack ne știm de ceva vreme el fiind parte și din alte proiecte muzicale cum ar fi Tourette Roulette sau Mr.Jurjak. Live-ul cu Harlequin_Jack este însă de neratat.

Despre proiectul Next Ex am auzit numai lucruri frumoase, i-am auzit într-un mini-live la radio și dacă ei vor câștiga concursul nostru va veni și primul lor live adevărat.

Și pentru că e o bucurie să auzim trupe noi și din țară, am mers până la Sibiu pentru a-i cunoaște pe Dragoș, Adi și Tuți de la I’m The Trip care ne promit un live pe cinste dacă vor lua cele mai multe dintre voturile voastre și vor veni să ne cânte pe 24 noiembrie.

Ceva mai mult de trei zile rămase până când spunem stop concursului, așa că dacă n-ai votat încă, dă fuga pe Becks.ro și pune votul tau în Beck’s Urban Studio! Macanache va fi sigur acolo dar cine va fi alături de el? Tu decizi!

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.