Înfruntă-l iarna asta pe Predator în Wildlands

1

Cum crezi că e să te lupți cu forțele de gherilă prin junglă sau pe coamele prăpăstiilor și brusc să-ți sară în față, de nicăieri, un extraterestru umanoid, inteligent, cu branhii ultrasensibile și manipulând arme futuriste? De cine fugi mai întâi?

Ai recunoscut personajul? Ubisoft a lansat un update la Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, aducându-l în joc pe nimeni altul decât temutul Predator, namila care a făcut ravagii în multe filme, romane, cărți de benzi desenate și jocuri. S-a zis cu filajul prin junglă și cu operațiunile stealth împotriva capilor cartelurilor de droguri de prin Bolivia!

Predator e subiectul unui eveniment special, la care ai acces doar până la începutul lunii viitoare. Chiar dacă joci singur sau alături de 3 prieteni, extraterestrul va fi acolo, așteptându-te! Dacă vei reuși să-l dobori, vei primi obiecte exclusive, cum ar fi o mască tematică. De asemenea, Ubisoft a introdus în shopul jocului 15 iteme noi, inclusiv arme, care pot fi personalizate și care sunt inspirate din prestația Predatorului din filmul original. Și tot din filmul original a fost inspirată și noua clasă de soldat care a fost introdusă în PvP, cu ocazia acestui DLC gratuit.

Am un Beck’s în mână. Ține-mi berea că mă duc să mă bat cu Predatorul. Tu cât de Schwarzenegger ai de gând să fii?

 

Acest articol are 1 comentariu. VEZI COMENTARIILE
Fuiorea Mihail
super i-mi place

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.