IMAX e gata să renunțe la filmele 3D

1

Nu știu de tine, dar eu unul nu mă omor după ochelarii 3D. N-am nimic cu filmele în sine, dar ochelarii pot fi incomozi (mai ales dacă ești „aragaz cu patru ochiuri” ca mine) și nu la toate cinematografele sunt de calitate sau chiar curați. De multe ori parcă este mai obositor să urmărești un film 3D, iar la IMAX cu atât mai mult. Coincidență sau nu și directorii companiei cred asta. Parcă m-au ascultat.

Cei de la IMAX au observat că lumea nu se mai înghesuie la filmele 3D, dar în schimb cele 2D, în format digital, sunt la cea mai mare căutare (cel mai recent exemplu e Dunkirk, film pe care ți-l recomandcu tărie) și sunt gata să respecte trendul.

Așa că, la IMAX, vei vedea tot mai rar filme 3D, dar asta nu ar trebui să te descurajeze. Primul exemplu va fi sequel-ul la Blade Runner, care trebuie să apară și care se pare că va rula doar 2D.

În schimb cei de la IMAX se gîndesc să dezvolte tot mai mult segmentul de VR, au și deschis câteva centre. Știu că în România experiențele de realitate virtuală încep să devină populare și, probabil viitorul le va aparține într-o formă sau alta.

Tu ce zici, ești gata să arunci ochelarii 3D sau crezi că această tendință va trece ? Aștept comentariile voastre. Până atunci nu uita să „unlock the future” alături de Beck’s.


 

Surse Foto:
http://www.aicccd.com 
https://virtualrealityreporter.com

Acest articol are 1 comentariu. VEZI COMENTARIILE
Petrica Sacarea
da si sunt de acord

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.