HTC Vive are aplicaţie pe Android. Care te ajută să… rămâi cu picioarele pe pământ

Kit de realitate virtală

Ştirea acestei primăveri este fără doar şi poate lansarea HTC Vive, kitul de realitate virtuală provenit de la Valve, în colaborare cu HTC.

Ştii deja că achiziţionarea unui HTC Vive în România costă aproximativ 1000 de euro, un preţ destul de piperat pentru o tehnologie aflată încă la început.

Dar dacă ai făcut deja pasul acesta şi ai comandat kitul Vive şi ai un Android la îndemână, poţi folosi o aplicaţie care te va ţine la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea reală atunci când evadezi în universuri paralele...

Vive Phone Companion

Aplicaţia se numeşte Vive Phone Companion, este gratuită şi foloseşte Bluetooth. Îţi monitorizează notificările (apelurile, mesajele etc.) din telefon şi ţi le trimite în computerul conectat la Vive sau, dacă o setezi cum trebuie, poate chiar să răspundă în locul tău şi să-i transmită celui care te caută faptul că eşti... în altă dimensiune.

Site-ul AndroidAuthority.com notează că utilizatorul acestei aplicaţii nu este nevoit să deţină un telefon HTC, orice smartphone fiind bun atâta vreme cât foloseşte KitKat sau un sistem de operare mai nou.

Acum întrebarea care rămâne se referă la tehnologia în sine: punem bani la ciorap până strângem 1000 de euro sau mai aşteptăm până se ieftineşte?

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.