"Hello Neighbor", un joc horror despre un vecin nebun şi un secret mare cât casa

Hello Neighbor este un joc HORROR. Îţi vine să crezi? Îţi saluţi vecinul şi apoi totul se transformă în coşmar... Este un horror care se joacă stealth! Adică te furişezi în casa omului (pentru că ai un motiv întemeiat?) şi... se lasă cu urmăriri, cioburi, capcane pentru urşi, ciocane şi altele... Vecinul face orice ca să te împiedice să ajungi în pivniţă. Pentru că în pivniţă se află... o să afli tu!

Coşmarul din casa de vizavi

Joci împotriva unui AI care învaţă din fiecare mişcare pe care o faci sau decizie pe care o iei, aşa că ai grijă ca acţiunile tale să nu se întoarcă mai târziu împotriva ta. AI-ul este unul singur, dar dat naibii, după cum ţi-ai dat seama din videoul de mai sus.

Vecinul este un mustăcios paranoic şi irascibil, care şi-a montat camere de filmat prin toată casă, a pus capcane peste tot şi nu e deloc încântat de prezenţa ta nici măcar în apropierea reşedinţei sale. Dar nici tu nu eşti fiştecine. Îţi aminteşti de boacănele din copilărie şi încerci să le aplici acum, cu vecinul tău. Iei o roşie şi i-o arunci omului în fereastră ca să-l faci să iasă după tine afară, iar tu să te furişezi în casa lui şi să cauţi intrarea spre pivniţă. Poţi şi tu, la rândul tău, să pui capcane în casa vecinului ca să-l împiedici să-ţi ia urma sau să te vâneze ca pe un animal. Dar ai grijă, ulciorul nu va merge de două ori la apă...

Jocul se află în Steam Greenlight

Dacă mori în timp ce explorezi casa cu pricina, jocul va salva progresul, dar nu şi obiectele pe care reuşisei să le obţii. Mai mult, nu există checkpoints, dar dacă vei dori să ieşi din joc, ai opţiunea de „save and quit”.

În momentul de faţă, jocul se află în Steam Greenlight şi este anunţat să apară în vara anului viitor. Până atuni, te poţi înscrie pentru testarea alpha, chiar pe site-ul jocului.

Eşti pregătit să-ţi fugăreşti vecinul?

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.