Groaza ce va să vină

An de an, cu toţii ne pregătim cum ştim mai bine pentru Halloween. Dezvoltatorii de jocuri au şi ei planurile lor şi mai jos ai o listă cu titlurile din genul horror care urmează să vadă lumina zilei anul acesta şi în şi după 2017:

Outlast 2 va fi un joc în care nu poţi riposta (teribil, nu?). Tot ceea ce vei putea face este să fugi şi să te ascunzi... în deşertul Arizona!

Resident Evil 7 se doreşte a fi o renaştere a francizei Resident Evil şi o întoarcerea la genul horror neîntinat. Tipurile de puzzle-uri au fost regândite, jucătorul are la dispoziţie perspectiva first person, iar acţiunea se petrece într-o casă locuită de o familie de criminali.

Agony va spune o poveste înfricoşătoare despre dorinţa de supravieţuire în măruntaiele iadului, unde zidurile sunt ridicate din cranii şi acoperite cu sânge. Singurul lucru pe care îl ai de făcut este să te ascunzi de ororile care te aşteaptă după colţ.

Resident Evil 2 HD Remake este, aşa cum îţi poţi da seama, o reeditare a lui RE2, în care acţiunea se desfăşoară în Raccoon City... în HD.

The Works of Mercy te va ajuta să înţelegi cum trebuie doborât un criminal dement. Cea mai bună comparaţie pentru experienţa pe care o vei trăi este cea a unui thriller psihologic, în care mintea eroului principal (jucătorul) va fi transformată în minge de ping pong.

OVERKILL’s The Walking Dead nu are nevoie de o prezentare detaliată. Ştim cu toţii seria TWD şi cât de brutale şi de neiertătoare pot fi întâlnirile cu... nemorţii. Apocalipsa zombi revine şi, din păcate, nu va fi suficient să-ţi croieşti drum printre ei. Supravieţuirea are nevoie de răbdare şi de diverse abilităţi.

Get Even prezintă povestea detectivului Cole Black şi încercarea lui de a-şi da seama care sunt limitele propriei realităţi. Moartea poate să-l ia prin surprindere în orice clipă, dar îşi va da el seama de asta?

Scorn îi va oferi jucătorului posibilitatea de a se cufunda într-o lume sinistră, populată de creaturi fără piele... cum nu a mai văzut până acum. Sunetele pe care le va auzi sunt deopotrivă înfiorătoare şi necunoscute, iar explorarea acestei lumi promite o experienţă unică.

Dreadful – într-o casă în care a avut loc un carnagiu este nevoie de o investigaţie extrem de detaliată. Mai ales atunci când după un carnagiu urmează încă un carnagiu... Şi încă unul... Şi... Casa pare vie, cu toate uşile acelea care se deschid singure şi umbrele care se apropie...

Yomawari: Night Alone nu este altceva decât o poveste despre lucruri înşelătoare. O puştoaică este abandonată într-un oraş întunecat, populat de spirite. Nevoită să supravieţuiască, ea porneşte la drum cu o lanternă şi încearcă să răzbească în marea aceea de oroare care încearcă să o rupă în bucăţi...

(Va continua)

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.