Ghid de supraviețuire la Electric Castle 2017

3

Și anul ăsta vom avea de-a face cu tradiționala ploaie, știai deja asta încă de când ți-ai cumpărat biletul! :D Stay calm și ia-ți cizme de cauciuc și pelerină! Să nu uiți nici o secundă că ești la Electric Castle ca să te distrezi! Scenele Hangar, Roots, Pitch, Hieout și Silent Dance, Fashion Corner-ul, Food Court-ul, Premium Arena, Weshowcase și Tech World sunt acoperite și pot găzdui peste 20 000 de persoane; în fața scenelor principale există portafloor de plastic sau podea de lemn și au fost construite alei de pietriș. 

Lasă mașina în Cluj! În primul rând toată gașca se poate distra nestingherită, în al doilea rând, parcările sunt amenajate pe terenuri agricole unde nu se poate interveni cu pietriș, în caz de ploaie. Dacă se întâmplă să te împotmolești, cere ajutorul echipei EC care e pregătită să te salveze. În cazul în care primele două argumente nu au fost destul de convingătoare, îți transmit că parcarea costă 30 de lei/zi, pentru o mașină, indiferent de durata staționării și sunt 4000 de locuri amenajate! 

Vino cu autobuzul sau cu trenul! Bus-ul are două stații, una la Iulius Mall și cealaltă la Sala Sporturilor, Horia Demian, și circulă cu o frecvență de 10-25 de minute, în plus, el are un traseu unic deci merge mai repede decât restul mașinilor. Biletul se cumpără de la șofer sau din stație și costă 10 lei. Aruncă un ochi și pe mersul trenurilor deoarece în timpul festivalului, toate trenurile care trec prin Bonțida, opresc în Bonțida. 

Se anunță seri răcoroase așa că nu uita să iei la tine niște haine mai groase și șosete! Dacă stai la camping poți să-ți speli și să-ți usuci hainele la Laundromat, gratuit! 

Încarcă-ți brățara de acasă și scapi de statul la coadă! Loghează-te pe site sau prin aplicație și încarcă-ți contul înainte să pornești spre festival! Folosește inteligent timpul! La intrare vei primi, în schimbul biletului, brățara care va fi deja încărcată! Intri si îți iei o Cuba Libre, direct! Nu există tranzacții cu “cash” în interiorul festivalului, poți urmări prin aplicație status-ul contului tău iar dacă ți-ai pierdut brățara anuleaz-o din aplicație! Banii rămași nefolosiți vor fi returnați în contul tău la finalul festivalului. 

Citește regulamentul de pe site pentru a nu avea parte de neplăceri la intrare! Nu poți intra nici în camping, nici în festival cu alcool, sticle, scaune, drone, lame, umbrele sau animale de companie. În camping, însă, poți aduce mâncare! Sunt permise steagurile, selfie stick-urile și camerele profesionale. Anul acesta îți este permis accestul cu apă în pet sigilat

Ia-ți la tine bateria externă! Sunt șapte puncte pentru încărcarea telefoanelor în interiorul festivalului dar e bine să ai o plasă de siguranță, mai ales că aplicația EC e foarte folositoare!

Gustă mai multe feluri de mâncare! Sunt peste 25 de standuri cu preparate din toate bucătăriile lumii, descoperă gusturi noi! Comandă ceva ce nu ai mai mâncat niciodată!

Experimentează! Organizatorii au pregătit o mulțime de activități, de la proiecții de film la jocuri, la conferințe și workshop-uri, la instalații artistice și performance-uri interesante. Dă-ți șansa să descoperi artiști noi! Poate nu ai auzit încă de ei și au potențialul de a deveni preferații tăi.  

Evită să pleci de la festival între orele 1 și 2 deoarece acest interval orar este cel mai aglomerat. De ce să faci un drum de 35 de minute într-o oră și jumătate? Stai relaxat ia-ți încă o bere! 

Avem 5 zile de distracție înainte! Să le folosim la maximum!

 

Sursa foto: Electric Castle Facebook Page

Acest articol are 3 comentarii. VEZI COMENTARIILE
Robert Vicovanu
:D
Robert Vicovanu
lasa ploaia sa ne ude
Calina Curticapean
Eu zic ca anul asta ne lasa in pace :) 

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.