Geanta de călătorie care te scoate din mulțime

Bucureștiul pare că se golește pe weekend ce trece, iar planurile de iulie-august au toate un numitor comun: unde fugim în vacanță? Până la “unde”, trecem prin “cu ce” și nu, nu ne propunem să atacăm probleme existențiale ori financiare, ci gențile care ne fac să ne stea și mai bine cu drumul… Știți voi, geanta care te diferențiază de cum scoate capul pe terminalul de bagaje! ;)

Urban Junk – made with love in the UK. In love with color, graffiti, urban style

Rucsacurile Urban Junk îți pun în spate ce are mai cool de oferit peisajul urban londonez: de la graffiti-urile care colorează zidurile de cărămidă ale Londrei, până la junk-ul stilizat al plăcerilor vinovate în oraș: muultă înghețată, cartofii prăjiți în drum spre metrou, jocurile la care te reconectezi de cum ai ajuns în stație, mesaje cu subînțeles și… o grenadă. Pe care vă sfătuim să nu o purtați nici măcar în glumă prin orașele Europei. Căci nu va fi o glumă prea bună. Mai degrabă alegeți un rucsac cu aripi… sau cu rânjet.

 

BG Berlin – trolere cu interfață semnată de designeri

Pentru toți cei care nu reușesc nici măcar într-un weekend break să plece cu rucsacul (fiți pe pace, ne includem și pe noi aici), există BG Berlin. Știți cum se spune, Berlin is the new London pentru tot ce înseamnă trenduri în muzică și lifestyle urban. Iar gențile de călătorie ale brandului sunt un răsfăț vizual ce poartă semnătura designerilor internaționali. De la genți de umăr, la trolere și umbrele, BG Berlin schimbă stilul de a călători. În București, le găsești la ZiP UP, noi așa le-am descoperit. Și tot pe rafturile lor am zărit și coloratele rucsacuri Urban Junk.

 

Călătorie sprâncenată, cu stil, de la geanta aleasă la destinația vizată, vă dorim!

Surse fotografii: prin Urban Junk și BG Berlin

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.