For Honor este jocul de care te vei îndrăgosti de Dragobete

5

Cel mai fierbinte subiect al ultimelor zile a fost, bineînţeles, For Honor, joc pe care Ubisoft l-a lansat la 14 februarie pe PC, PS4 şi Xbox One.

Fanii genului s-au grăbit să şi-l cumpere din timp sau pe ultima sută de metri ca să-l joace încă din ziua lansării, deşi recenziile site-urilor importante şi ale youtuberilor cunoscuţi s-au lăsat aşteptate.

For Honor este genul acela de joc care te ajută să înţelegi, să deprinzi şi apoi să execuţi toate mişcările necesare într-o luptă corp la corp. Ajungi să-ţi blochezi adversarul, să-l fentezi, să-i barezi loviturile şi apoi să-l ataci când se aşteaptă mai puţin.

For Honor îţi oferă ocazia să te răfuieşti cu inamicul în lupte crâncene cu arme albe medievale, bombe, arcuri şi altele, şi devine oarecum discutabil nivelul de „luptă onorabilă” atunci când te decizi să recurgi la design level ca să-ţi arunci adversarul de pe un pod sau o stâncă înainte de a apuca să-l loveşti mortal.

Nu mă mai lungesc pentru că vreau să aflu părerea ta despre For Honor, care, potrivit Ubisoft, în timpul testărilor beta care au precedat lansarea de Valentine’s Day, a avut peste 6 milioane de jucători unici pe cele trei platforme.

 

Ce zici, rămâi la jocurile cu împuşcături şi atacuri pe lane-uri sau eşti gata să spargi puşculiţa şi inamicii în For Honor? Găseşte-ţi timp să-mi răspunzi la întrebare până de Dragobete. :)

Game on!

Photo credits

Acest articol are 5 comentarii. VEZI COMENTARIILE
Marius Rus
Un joc foarte bine optimizat și cu o grafică excelentă. Am jucat beta-ul și aștept cu nerăbdare o Super ofertă sau ceva reduceri, pentru că deocamdată nu mi-l pot permite ca să îmi continui saga. 
Raul Daniel
Jucat in Beta, super joc, pacat de servere ca tot pica, in rest ii grozav. Imi voi gasi taria si-mi voi dona un rinichi sa-l cumpar, sigur o sa ma misc unpic mai greu pe campu' de lupta pana-mi revin, dar le zdrobesc eu capetele. Pace si iubire.
Igor Zaitsev
Excelent articolul. N-am apucat sa il incerc, insa acum chiar mi s-a facut pofta :)
Narcis Macinoi
For Honor, clar ! :D
Emilian Lupu
E luat deja :D sa mai spargem plictiseala :D

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.