FESTIVALURI 2017 (2)

Continuăm turul prin festivalurile europene ale lui 2017 ca să îți faci din timp programul pentru vara 2017.

ELECTRIC CASTLE – România 12 – 16 iulie 2017

Pentru că și noi avem festivalurile noastre la nivel european îți aducem aminte că deja s-au anunțat primele nume la Electric Castle 2017 (am scris aici despre asta) cu Alt-J și Moderat capetele de afiș ale poveștii de la Bonțida. Începutul anului va aduce și alte nume în lineup așa că stai atent aici să le prinzi primul.

Prețul unui bilet combi: 110 Euro

ROSKILDE FESTIVAL – Danemarca 24 iunie – 1 iulie 2017

9 scene și 175 de artiști pentru Roskilde 2017. Foo Fighters, Arcade Fire, Justice, Moderat si The Weeknd sunt trupele mari anunțate până în momentul ăsta, cu o listă absolut interminabilă care completează unul dintre cele mai vaste festivaluri din Europa, festival cu 45 de ani de tradiție în spate. 

Prețul unui bilet combi: 270 Euro (camping inclus)

NOS ALIVE – Portugalia 6 – 8 iulie 2017

Dacă vrei să combini un festival perfect cu o vacanță minunată eu cred că NOS Alive de la Lisabona este cea mai potrivită alegere. The Weeknd, The XX, Foo Fighters, Depeche Mode și Alt-J completează un lineup pentru trei zile de vară adevărată.

Prețul unui bilet combi: 129 Euro

PRIMAVERA SOUND – Spania 31 mai – 4 iunie 2017

Unul dintre primele festivaluri ale anului se întâmplă în Barcelona, un loc în care vara începe întotdeauna mai devreme. Cine va cânta în 2017 la Primavera Sound? Te las pe tine să descoperi pentru că aici nu prea există headliners, toți artiștii sunt importanți și atmosfera este ceea ce contează.

Prețul unui bilet combi: 180 Euro (pana pe 7 ianuarie)

Știu, e foarte greu de luat o decizie. Eu zic că Electric Castle este obligatoriu de văzut și anul ăsta, combinat eventual cu unul dintre festivalurile despre care am vorbit aici.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.