FESTIVALURI 2017 (1)

Care sunt trupele anunțate până acum în marile festivaluri din Europa? Păi, hai să vedem împreună, ca să știm ce facem la vară.

ROCK WERCHTER – Belgia 29 iunie – 2 iulie 2017

Greu de egalat lineup-ul de la festivalul belgian din 2017. Radiohead, Foo Fighters, Arcade Fire, Kings of Leon, Imagine Dragons, System of A Down, Linkin Park, Blink-182 și Alt-J sunt trupele anunțate până acum, cu multe alte nume pregătite. 

Prețul unui bilet combi: 236 Euro

ROCK AM RING – Germania 2 – 4 iunie 2017

Unul dintre cele mai importante festivaluri din Europa se întâmplă în Germania la Nurburgring, cu un lineup pentru 2017 care nu ratează Rammstein sau Die Toten Hosen dar aduce și System of A Down, Airbourne sau Bastille.

Prețul unui bilet combi: 185 Euro

OPEN’ER FESTIVAL – Polonia 28 iunie – 1 iulie 2017

Despre festivalul polonez am mai scris aici, dar eu zic că este un festival de reținut și de inclus printre marile festivaluri din Europa, cu un lineup foarte bun la un preț sensibil mai mic față de orice festival din vest. Radiohead, Foo Fighters și The Weeknd sunt cele mai importante nume anunțate până acum.

Prețul unui bilet combi: 127 Euro

READING AND LEEDS FESTIVAL – Anglia 25 – 27 august 2017

Două festivaluri gemene care se întamplă în aceleași zile în două orașe din Anglia, cu același lineup dar evident cu trupele cântând în zile diferite. Muse în varianta “Europe Exclusive 2017” și Major Lazer și ei “UK Exclusive” ar fi capetele de afiș, dar este de luat în seamă tot lineup-ul de la R&L.

Prețul unui bilet combi: 213 Lire

Ramâi cu noi să-ți mai povestim despre câteva festivaluri de văzut în vara care vine!

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.