Epic Mega Sale!

Epic dă frâu liber la distracție

Epic Games aruncă în aer gamingul vara aceasta: reduceri de până la 75%, câte un joc gratuit pe săptămână și surprize neașteptate pentru creatorii de conținut de pe YouTube sau Twitch.

Ava Tarah

Atâtea titluri supercool au fost sau urmează să fie lansate pe Epic Games și suntem siguri că ai motive serioase să te gândești cum îți drămuiești finanțele ca să te joci liniștit la vară.

Mega Sale-ul de la Epic are reduceri de tot felul. De exemplu, poți să-ți procuri World War Z doar cu 20 €, redus de la 35 €, și să măcelărești hoardele de zombi împreună cu trei prieteni, cât e ziulica de lungă. Dacă nu ești genul jocurilor cu morți vii à la Left4Dead, atunci poate ești genul celor cu lupte cu behemoții, iar aici Epic îți oferă gratuit jocul multiplayer Dauntless.

Tot la capitolul multiplayer se află și colecția Jackbox, care cuprinde titluri accesibile prin telefon sau tabletă; pe cele mai multe le poți încerca alături de 4 sau 8 prieteni, iar unul dintre ele se poate juca în maxim... 100 de jucători. Trai, neneacă!

Printre picături, poți să te încălzești cu câteva titluri single player: Metro Exodus – 35 € (Standard Edition), Metro Last Light Redux - 5 €, Hades – 7,50 €, Shadow Complex Remastered – 3,74 € și multe altele. Hades este oarecum o excepție. În cazul lui nu se aplică îndemnul „să te încălzești printre picături!” pentru că, odată ajuns în iad, nu o să știi când va trece timpul pe lângă tine. Așa că ai mare grijă! Dacă prietenii tăi cheamă poliția pentru că nu mai răspunzi la telefon sau la ușă, pregătește-ți niște replici credibile!

Începute în 16 mai, megareducerile astea de la Epic sunt foarte addictive. Păcat că se încheie în 13 iunie (din 25 iunie, dacă te mai țin buzunarele, să știi că începe Steam Sale, dar până atunci mai e, așa că revenim la „oile noastre”).

Epic vine nu doar cu prețuri mai mici cu până la 75%, dar și cu alte surprize. Una dintre ele constă din faptul că fiecare joc de peste 14,99 € primește o reducere automată de 10 €. Bașca – și-am să te rog să te așezi pentru că nu cred că ai mai auzit de așa ceva niciodată – cei 10 € se acordă și retroactiv pentru pre-purchase! Am comandat Borderlands III în urmă cu aproximativ o lună și zilele trecute am primit un email neașteptat de la Epic: „În semn de mulțumire pentru pre-cumpărarea unui joc eligibil pentru megareducerile noastre, îți dăm înapoi 10 € pentru a te putea bucura de același preț redus ca toată lumea. Dacă ai pre-cumpărat mai multe titluri eligibile, nu te teme, vei primi înapoi câte 10 € pentru fiecare dintre ele!”

Nu au fost uitați nici creatorii de conținut pe care Epic Games îi susține prin returnarea unei cote părți din banii cheltuiți de fanii acestora. De exemplu, unii streameri de YouTube sau Twitch au primit World War Z gratuit din partea Epic Games... fără să fie anunțați în prealabil. Support a creator! Share the love!

Nu în ultimul rând, cu toții vom primi câte un joc gratuit pe săptămână, mai des decât am fost până acum obișnuiți pe platforma Epic. Săptămâna aceasta, până în 30 mai, „se poartă” RiME, un puzzle de explorare.

Nici Fortnite-ul nu a fost scos din ecuația Mega Sale. Titlul care a făcut celelebră platforma de jocuri are acum, în ambele moduri (PvP și PvE), noutăți care mai de care mai ispititoare. Intră și-ai să vezi! Convinge-te singur!

 

Surse foto: Epic Games, Dauntless, World War Z

 

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.