Empire Of The Sun revine cu un nou album

Avem vești bune de la australienii de la Empire of The Sun. După o pauză de trei ani, ei ne anunța că au pregătit un nou album care se va lansa pe 28 octombrie prin Capitol Records. “Two Vines” se numește noul material care are pe el colaborări cu Lindsey Buckingham de la Fletwood Mac și Wendy Melvoin de la Prince’s Revolution, precum și cu doi dintre foștii oameni din jurul lui David Bowie, Henry Hey și Tim Lefebvre.

Și pentru că anunțarea unui nou material se face cel mai bine share-uind și muzică de pe el, avem parte și de un prim single/clip de pe album, “High and Low”, de văzut și ascultat în header.

Empire of The Sun, aerul mistic al muzicii indie din Australia

Cu o prezență care pare din altă lume, baieții de la Empire of The Sun au pornit la drum în 2007 și au adunat cu primul lor album două discuri de platină în Australia și un disc de aur în UK. Destul de absenți din concerte și festivaluri în Europa, cei doi oameni de la Empire of The Sun au multe colaborări și proiecte extra band, cu Nick Littlemore făcând parte din echipa de producție de la Cirque du Soleil și fiind nevoit să iși petreacă timpul pe drumuri între Europa și Canada.

În 2013 ei au apărut totuși foarte aproape de noi la Sziget Festival în Budapesta, festival care i-a primit cu mare entuziasm. Probabil cel mai cunoscut cântec al lor este “We Are The People” pe care ți-l dăm ca reminder aici:

Când îi vom vedea live pe Empire of The Sun? Cel mai probabil anul viitor cei doi băieți din Sydney vor cânta live pentru a-și promova albumul care se lansează în octombrie, așa că nu ne ramâne decât să fim atenți pe site-ul lor și să sperăm că vor ajunge aproape de noi sau, de ce nu, poate chiar în România. Mie îmi par perfecți pentru Summer Well.:) Ție?

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.