Electric Castle ne aduce, în Ziua 1, bucuria Sigur Ros

După încalzirea făcută miercuri, în Ziua 0, festivalul începe în forță joi, pe 14 iulie, cu un lineup minunat, o combinație de trupe de la noi și de afară, cu Sigur Ros cap de afiș, Grimus deschizând balul pe Main Stage, Macanache la Boiler Stage și Gramophonedzie la RBMA Stage.

Întregul program al primei zile oficiale de festival se găsește aici, dar eu o să fac o scurtă trecere în revistă a ceea ce ți-aș recomanda.

Cum să te împarți între 7 scene, în Ziua 1

Având în vedere că Electric Castle îți pune la dispoziție 7 scene și că multe dintre concerte se vor suprapune, ți-am făcut un "plan" pe care o să-l urmez și eu în prima zi de festival, în așa fel încât să trec cam peste tot și să prind tot ce e mai frumos de văzut. Sigur, gusturile sunt diferite, iar tu poti să alegi ce îți place ție :) Ai de unde!

8:00 - Ziua începe dimineața devreme, la Booha Mansion, acolo unde ai muzică până a doua zi la prima oră, aproape fără întrerupere.

18:00 - Deschiderea la Main Stage se face cu Grimus care cântă până la 19.15. 19:15 - Fix după concertul Grimus, fugi la Boiler Stage, unde începe concertul Nopame, care ține o oră.

20:15 - O fugă la Booha Mansion pe ritmurile Detour, până la 21.30, este pregătirea perfectă înainte de concertul headliner-ului serii

21:30 – Concertul Sigur Ros se întâmplă pe Main Stage, între 21.55 și 23.25.

23:30 - Alt Om si Ciprian Marc te țin în priză la HideOut Stage până în concertul Gramophonedzie

1:30 - Gramophonedzie cântă o oră la RBMA Stage.

După 2:30, dansezi cât te mai țin puterile la aproape toate scenele :)

Hai, fuga la casa de bilete, dacă încă nu ți-ai luat pass-ul tău de festival!

Surse foto: 1, 2.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.