Dutch Design Chair: taburetul care a făcut înconjurul lumii!

Ce e asta?

V-am tot povestit în ultima vreme despre năstrușnicii eco, din carton. Cum olandezii sunt campionii designului smart, sustenabil, după KarTent, cortul care lasă pajiștea curată după festivaluri, faceți cunoștință cu Dutch Design Chair.

E taburetul olandez care a făcut înconjurul lumii – deja vândut în Franța, Germania, Marea Britanie, Danemarca, Spania, Coreea și Japonia - și care, în  2013, a câștigat Red Dot Design Award (unul dintre cele mai importante premii de design din lume).

Ce a atât de special la acest taburet? 

În afara interfeței ce-ți ia ochii? Este pliabil, din carton certificat, ecologic, și, cu toate că-l asamblezi în 7 pași și are latura de doar 30 de centimetri, iar înălțimea de 34, susține până la 200 de kilograme! Cei de la New York Times l-au și proclamat “o creație extraordinară”. Iar în fața simplității lui puternice, și la propriu, și la figurat, nu mai ai niciun comentariu. Doar dorința de a avea un super taburet în decor.

Cât costă?

L-am găsit și la 10 lire, însă va trebui să-l aduci în rucsac acasă din vacanțele prin Europa. Cele mai multe dintre magazinele online în care l-am căutat nu livrează încă și în România.

La cât de ușor se transportă și se asamblează, merită să-l aduci cu tine acasă: https://youtu.be/zFKJIpu_YyY.

Care e interfața ta preferată?

A noastră faianța olandeză, în stil Delft. :)

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.