Download Paris cu Linkin Park, Green Day și System of A Down

Printre cele mai importante festivaluri care se întâmplă la început de vară se numără și Download Festival, un festival care are loc în Leicestershire în Anglia de 13 ani și care de anul trecut are și o variantă în Paris în același weekend. De altfel, nu e singurul festival care se desfășoară în două locuri concomitent în aceleași zile, alte exemple fiind Reeding/Leeds tot în Anglia sau Rock am Ring/Rock im Park din Germania. 

Revenind la Download Festival, pentru ediția pariziană tocmai s-au afișat nume noi cu Linkin Park, Blink 182, System of a Down, Green Day și Prophets of Rage ca și capete de afiș.

Varianta Download Festival de pe pământ britanic, cea “originală”, propune totuși un linup puțin diferit fața de cea din Paris cu Aerosmith și Biffy Clyro alături de System of a Down ca headliners. 

Ce e bine de știut dacă te decizi să mergi la Download? 

Păi trebuie spus că la ediția de la Leicestershire din 2015 organizatorii au decis ca împreună cu poliția britanică să realizeze un sistem de monitorizare video completă a tot ceea ce se întâmplă în festival, atât în zona de campare cât și în zona de camping, fără a-i anunța în prealabil pe cei care urmau să participe la festival. Desigur sunt și lucruri bune dar și lucruri controversate atunci când iei o asemenea decizie, dar să rămânem cu cele bune. Totul a părut mult mai safe și mai ușor de ținut sub control. Cât despre bilete, pentru Paris un bilet normal pentru toate zilele costă 165 de Euro în timp ce pentru varianta de la Leicestershire ar fi de plătit 215 Lire. Și asta pentru că mai toate festivalurile care se întamplă în Anglia sunt în general mai scumpe din punct de vedere al prețului  biletului, dar și în privința cazării, mâncării și transportului. Eu ți-aș recomanda să alegi varianta de la Paris, mai ieftină și mai aproape. ☺

Toate detaliile legate de cele două festivaluri gemene se pot găsi firește aici și aici.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.