Cum va deveni Warframe The New Black?

Digital Extremes, dezvoltatorul Warframe, un survival SF – single-player, multiplayer și co-op – care poate fi jucat gratuit pe Steam, a anunțat prima extensie open-world pe care o va primi jocul în cursul acestui an. Acest update – denumit Plains of Eidolon – îl va scoate pe jucător din spațiile închise actuale și-l va lăsa să zburde liber într-o zonă cu floră, faună și structuri organice colosale. Forțele feroce de clone (Grineers) cu care ne luptăm zi și noapte în varianta actuală a jocului vor apărea și în lumea nouă, alături de fantomele celor mai de temut inamici care au existat vreodată în Univers (Sentients). Update-ul va mai introduce alte tipuri de resurse, un erou, ciclul zi/noapte, o nouă rasă (Ostrons), posibilitatea de a-ți crea, construi și denumi propriile tale arme, harpoane (!) și, nu în ultimul rând, o nouă mecanică pentru Archwing (sistemul de zbor pe care îl primești pe la începutul poveștii în single-player).

Cu noua lume care se află la orizont, care este deschisă și vastă, care-ți dă ocazia să explorezi cât vezi cu ochii și-ți oferă misiuni generate procedural, viitorul Warframe sună al naibii de bine, nu-i așa?

Personal, nu i-am acordat suficient credit până recent – credeam că prea-multul grind (necesar să evoluezi în joc) strică bunul mers al chefului de a te juca. Dar după o pauză de joc de cinci ani și ceva research pe YouTube, mi-am dat seama că orice stil de joc ai avea se potrivește mănușă aici. Așa că, fără teamă, am reinstalat Warframe și una-două ore pe zi, nu mai mult, le petrec între questuri în single-player, misiuni în multiplayer și dojo-ul clanului nostru.

Nu știu alții cum sunt, dar eu – când joc SF-uri – am chef de bere… Voi?

 
Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.