Cum se pregătește Apple să revoluționeze viitorul Iphone.

2

În acest an Iphone sărbătorește 10 ani de existență și „vrăjitorii” de la Apple pregătesc niște schimbări radicale pentru viitorul model. Dacă I7 n-a impresionat prin multe noutăți, acest lucru se va schimba în 2017. Nu știm multe lucruri despre viitorul Iphone, dar ceea ce aflăm face ca așteptarea să fie și mai lungă!

Adio Touch ID

Una din marile noutăți o va reprezenta tehnologia de recunoaștere facială. Eu unul recunosc că sunt gata să „trădez” Samsung dacă se va întâmpla asta. Nu e așa că uneori e enervant să tot stai să deblochezi telefonul și ba nu recunoaște amprenta din prima, ba introduci din greșeală un alt PIN ? Ei bine tehnologia de scanare 3D la care lucrează Apple va duce la renunțarea la Touch ID și la butonul de Home. Nu e clar dacă Iphone 8 va beneficia de acest feature, încă se lucrează din greu, dar e clar că acesta e viitorul pentru Apple. 

Senzorii 3D vor permite dezvoltarea de noi soluții, la fel ca și introducerea modulelor de infraroșii pe care Apple le pregătește în viitor. De altfel această opțiune ar reprezenta un pas important în direcția dezvoltării tehnologiei AR, lucru la care visează Tim Cook.  De altfel tehnologia realității virtuale nu mai e o prioritate pentru Apple, lucru evidențiat de apariția platformei ARKit. Aceasta a impresionat pe toată lumea și reprezintă o cale de dezvoltare de noi aplicații AR pentru IOS. De altfel demo-ul prezentat de Apple pentru ARKit a lăsat lumea cu gura căscată. De abia aștept să văd ce jocuri tari o să apară pe această platformă!

Tu ce schimbări ai dori să vezi la viitorul Iphone?

 
 

Surse:

http://www.knowyourmobile.com 
http://saintlad.com 

 

Acest articol are 2 comentarii. VEZI COMENTARIILE
ioan ceausu
Cred că o sa trec și eu pe Apple
Ciprian Nicusor Cotan
Cel mai tare.

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.