Cum s-a născut Gunman Taco Truck sub acelaşi acoperiş cu Doom

Cândva prin anul 2020, te trezeşti conducând o camionetă de taco într-o lume postapocaliptică. Nu eşti acolo doar ca să vinzi celebra mâncare mexicană, ci şi ca să vânezi mutanţi... să ai carne pentru taco.

 

 

Lumea e flămândă, iar tu ştii cum să faci să supravieţuieşti şi să-i ajuţi pe alţii să nu moară de foame. Dar pentru că scopul scuză de multe ori mijloacele, ţelul tău este de a ajunge în Canada, unde nu există camionete cu taco şi sigur acolo afacerea ta va prospera.

 

 

Gunman Taco Truck este prezentat ca un joc hibrid în care se combină shooterul side-scrolling extrem de sângeros cu genul extrem de simplist al jocurilor de... gătit. Are o grafică în 8 biţi şi un stil care va merge direct în sufletul nostalgicilor. Gunman Taco Truck este un joc pentru iOS şi Android, putând fi descărcat gratuit de pe App Store şi Google Play, dar şi pentru Steam, unde costă 12 euro...

 

 

Acum ia puţin loc ca să-ţi spun o poveste scurtă... Designul din Gunman Taco Truck este semnat de un puşti de 9 ani! Care a crescut într-o familie de dezvoltatori de jocuri, formată din.... John Romero (Doom, Quake, Wolfenstein 3D şi altele) şi Brenda Romero (cunoscută publicului în special pentru design-ul seriei de jocuri Wizardry). La trei ani după ce le-a împărtăşit părinţilor ideea jocului său, puştiul, care se numeşte Donovan Romero-Brathwaite, a declarat cu ocazia lansării jocului Gunman Taco Truck:

„Este primul meu joc publicat şi a fost cu adevărat distractiv să-l creez. Jocul este un vis realizat”.

 

via GIPHY

 

Photo credits

 

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.