Cum arată cele 3 graffiti-uri pe care tu le poți vota și noi le vom desena!

Ai auzit deja de Beck's Urban Studio, da?

Dar de concursul în care poți vota graffiti-ul pe care vrei să-l vezi desenat pe un perete de 360mp din Regie? Ah, nu? Vezi aici detalii.

Hai să-ți zicem mai multe despre cele trei schițe propuse de băieții de la Sweet Damage Crew ca să înțelegi ce-au avut în cap când le-au desenat. Și să-ți fie și ție mai simplu s-o votezi pe cea mai tare ca să câștigi un tricou.

Together

"In life, we want more of everything” spunem noi. Acest "everything" este varietatea experiențelor pe care le trăiești și care te formează. Prietenii, dragostea și vibrația orasului sunt decorul experiențelor tale, iar elementele galactice reprezintă aspirațiile și îndrăzneala de a visa.

Freedom

Noi credem în “mai puține reguli, mai multe experiențe”. Ești tânăr, exprimă-ți independența, ieși din colivia convențiilor și acceptă în viața ta cât mai multe experiențe pozitive.

Listen

Beck’s este despre muzică. De fiecare dată, la fiecare festival tare, dăm “play” muzicii și distracției. “Mai mulți decibeli” este manifesto-ul generației tale și motivul pentru care, zi de zi, cauți experiențe noi.

Mai sunt câteva zile în care poți vota pictura murală pe care vrei s-o desenam în Regie. Nu uita că poți câștiga un tricou cu ea!

Hai, dă cu vot aici!

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.