Coachella Festival 2016 - NWA, Guns'n Roses, Underworld, Sia, ASAP Rocky, Death Grips și multe alte nume

În weekendul pe care tocmai l-am încheiat a început, în California, unul dintre cale mai mari și importante festivaluri din Statele Unite, Coachella Festival 2016.

Printre cele mai importante întâmplări muzicale ale primului weekend de la ediția din acest an a festivalului menționam apariția live a celor de la NWA, despre care am mai scris aici zilele trecute, și reunirea mult așteptată a celor de la Guns'n Roses în varianta completa, cu Slash, cu un concert care a venit la pachet și cu o mare surpriză.

Live pe Youtube

Festivalul american se desfasoară pe parcursul a două weekend-uri consecutive, primul a fost deja, iar urmatorul este între 22 și 24 aprilie. Dacă vrei să urmăresti live ce se intamplă acolo, înregistrări cu concertele sau interviuri cu artiștii, încearcă pe youtube link-ul acesta chiar vineri, când reîncepe.

Printre cei programați să apară live pe youtube ar fi Guns N’ Roses, LCD Soundsystem, Underworld, Sia, Sufjan Stevens, ASAP Rocky, Ice Cube, Death Grips, The Last Shadow Puppets, Grimes, Disclosure, M83, Flume, Foals, The Kills, Run the Jewels, Vince Staples, CHVRCHES, Deerhunter, Courtney Barnett, Beach House, Purity Ring, HEALTH, Hudson Mohawke, Nathaniel Rateliff & the Night Sweats, Joey Bada$$, Rhye, Alvvays, Låpsley si DMA’s, o parte deja prezenți în primul weekend, iar alții de văzut weekend-ul următor.

NWA au cântat oficial la Coachella

Revenind la întâmplările despre care vorbeam, după ce săptămâna trecută cei de la NWA au fost intrudusi în Rock'n Roll Hall Of Fame, aceștia și-au făcut apariția live împreună, pentru prima dată după mai bine de 15 ani, cu Snoop Dogg alături și cu două dintre cele mai cunoscute cântece ale lor “Straight Outta Compton” și “Fuck tha Police”. Deși nu am avut parte de toată trupa NWA - Dr. Dre nu a apărut alături de Ice Cube, MC Ren și DJ Yella - putem spune ca da, NWA au cântat oficial la Coachella. Oare ne vor aduce și muzică nouă? Noi zicem că da!

Guns'n Roses

A doua întâmplare aparte din primul weekend de la Coachella a fost  reunirea celor de la Guns'n Roses (aflați de altfel deja în turneu american). Surpriza a venit însă atunci când pe scenă și-a făcut apariția, alături de ei, Angus Young pentru două cântece AC/DC, prefațând o mișcare surpriză a trupei din Australia.

Se pare că Axl Rose de la Guns'n Roses va fi și noul solist al celor de la AC/DC, după ce Brian Johnson s-a retras din trupă din cauza unor probleme de sănătate. Multe vești așadar de la festivalul din California.

Noul album Lorde

A, ar mai fi de spus că vom avea se pare un nou album Lorde. Artista ne-a dat vestea într-un interviu din festival, după ce și-a făcut apariția în concertul celor de la Disclosure, concert în care au apărut de altfel și Sam Smith sau AlunaGeorge.

Ah, ce poftă de festivaluri avem! Tu ți-ai luat bilet la vreunul? Dacă nu, grăbește-te :)

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.