Chinezii caută dezvoltatori de jocuri pentru VR

O companie din Marea Britanie şi una din China au dat startul unei competiţii destinate creării de jocuri pentru sistemele cu realitate virtuală. Britanicii de la Steel Media, cei care publică site-ul Pocket Gamer, caută oameni talentaţi din toată lumea care să ajute la dezvoltarea celei mai mari pieţe de VR de pe glob. Vorbim aici de China şi de premii de 35.000 de dolari, plus alte „minunăţii” pentru cele cinci echipe care vor fi declarate câştigătoare.

Denumită Global VR Gaming Challenge, competiţia le va oferi câştigătorilor – pe lângă bani – şi kituri de VR, precum şi o excursie la ChinaJoy, cel mai mare game show din Asia, care va avea loc la Shanghai, la sfârşitul lui iulie.

Global VR Gaming Challenge se adresează tuturor dezvoltatorilor de jocuri VR (individuali, start-up-uri sau studiouri), care doresc să-şi prezinte titlurile / conceptele pentru VR, nepublicate până acum şi care sunt destinate atât pentru PC sau mobil, cât şi pentru hardware-ul DeePoon

Proiectele urmează să fie depuse până la 6 iunie, iar jurizarea finală va avea loc la 15 iulie, potrivit unui comunicat de presă. După circa 10 zile de la primul deadline, juriul va alege o listă cu nominalizaţi şi le va trimite fiecăruia în parte hardware-ul DeePoon pentru a-şi porta jocurile pe acest sistem. În 15 iulie vor fi desemnaţi câştigătorii care vor fi trimişi la Shanghai să-şi încaseze premiile.

Dacă te interesează subiectul, poţi accesa această pagină pentru a afla mai multe informaţii.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.