Ce urmează după Metro?

Dezvoltatorul seriei Metro, 4A Games, a dat publicităţii două imagini dintr-unul din următorele două proiecte. Comunitatea a început imediat să speculeze pe marginea pozelor apărute pe Facebook şi Twitter, apreciind că ele fac dovada unui nou joc SF.

În ambele imagini apare câte un detaliu din ceea ce ar putea fi un braţ, însă comunitatea nu s-a arătat prea entuziasmată. Mulţi jucători au scris pe canelele de socializare că speră să primească în curând mai multe detalii despre un nou joc din seria Metro, şi nu despre un alt proiect.

În 2014, Oles Shishkovstov, de la 4A Games, declara pentru Eurogamer că următorul titlu al studioului va fi în stilul jocurilor sandbox, „mai puţin liniar, dar cu o poveste consistentă pe fundal”.

Două proiecte, tone de secrete

În vara acestui an, echipa 4A Games a confirmat că lucrează la două proiecte, dar nu a suflat o vorbuliţă despre ce jocuri este vorba. „Dat fiind că dezvoltatorul a început să ne ofere indicii despre unul dintre jocuri, s-ar putea să nu dureze mult timp până să primim detalii oficiale”, scrie Gamespot.

Ultimele două proiecte ale studioului au fost versiunile remasterizate ale jocurilor Metro 2033 şi Metro: Last Light (ambele disponibile pe PC, PlayStation 4 şi Xbox One).

Metro 2033 şi Metro: Last Light au fost publicate iniţial de THQ, dar după dispariţia acestui publisher de pe piaţă, a intrat în scenă Koch Media (compania care deţine Deep Silver), care a cumpărat franciza Metro pentru 5,8 milioane de dolari şi a publicat, în versiune remasterizată, cele două titluri de mai sus, sub forma de Metro 2033 Redux şi Metro: Last Light Redux.

Sursă foto: 1, 2.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.