Ce legatură este între muzică, video-gaming și fotbal?

Începutul lunii septembrie aduce dezvăluirea soundtrack-ului pentru ediția celebrului video-game FIFA 2017. Ce trupe vom auzi atunci când ne vom petrece virtual timpul jucând fotbal? Pâi avem Kygo, Glass Animals, Flume, Major Lazer, DJ Snake, Beck, Bastille și Kasabian printre mulți alții. FIFA 2017 aduce debutul unor cântece noi cu Beck, Kasabian, Bishop Briggs și alți câțiva artiști, apariții noi prin Bob Moses, Skott, KAMAL și LOYAL și cântece produse exclusiv pentru joc de către Paul Kalkbrenner (îl știm de la Electric Castle de anul ăsta) și Zedd & Grey.

Nume mari au apărut de-a lungul timpului pe soudtrack-ul jocului

Așa cum ne-au obișnuit, cei de la EA Sports aduc și pe noua variantă a jocului nume importante din muzică, unele noi altele cu muzică nouă. Printre cei care au apărut pe jocurile FIFA în ultimii 10 ani se numără Fatboy Slim, Kings Of Leon, CHVRCHES, Robyn, The Raveonettes, The Black Keys, K’naan, Chromeo, MGMT, Lykke Li, Bloc Party, Franz Ferdinand, Shiny Toy Guns, Airborne Toxic Event, Matt & Kim, Grouplove, Elliphant sau Imagine Dragons.

FIFA 2017 vine la sfârșitul lui septembrie

Cu un soundtrack ce include peste 50 de artiști din 15 țări, cu cântece din mai toate zonele muzicale, de la rock, EDM, hip-hop și folk-pop până la electronic dance, FIFA 2017 nu este doar o experiență de video-gaming, ci mai curând o formă foarte smart de a îmbina noile curente și inovații din lumea digitală cu cea mai nouă muzică și evident cu povestea sportului no.1 în lume, fotbalul. Hai să-i ascultăm pe Bastille cu “Send Them Off!” de pe soundtrack-ul jocului și să ne pregătim cu toții pentru FIFA 2017:

Tu ești gata de joacă? Ai grijă să nu ratezi soundtrack-ul jocului!

Sursă foto: 1.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.