Când doi (Iphone și Samsung) se luptă al treilea (HTC) câștigă

HTC nu se lasă și speră ca în 2017 să profite de problemele celorlalți competitori și să le ia fața pe piața telefoanelor mobile. Pentru asta lucrează la cel mai tare smartphone al firmei de până acum, HTC 11 și primele zvonuri ne arată că va fi un gadget de ultimă generație.

Mai mult decât un upgrade

Noul Snapdragon 835 este procesorul pe care va rula viitorul HTC și asta este o veste bună pentru că va asigura o viteză mult mai mare dar și o eficiență sporită când vine vorba de consum. Ca să se asigure de viteză, HTC 11 vine și cu 8 GB RAM.

Cei de la Weibo (care au prezentat zvonurile) ne informează că și camera va fi una deosebită, cu 2 senzori și 12 MP. Bateria ne va șine mai mult, pentru că se va face saltul la 3700 mAh, față de cei 3000 de acum.

Toate sună bine și cum vor mai apărea informații noi, le vei afla de la noi. Oricum HTC 11 e un smartphone ce mertă să îl ții sub observație.

Să nu uităm de Iphone

Pentru că nu poate trece o săptâmână fără a maia fla un zvon legat de viitorul Iphone (și știm că vă place ☺) uite încă o informație de ultimă oră chiar de la Wall Street Journal citire. Pare-se, compania americană le pregătește o surpriză celor mai înfocați fani anul viitor, unul aniversar: un Iphone unicat, cu ecran curbat, a la Samsung Edge. Dacă este adevărat, atunci Apple riscă să dea lovitura, dar încă nu îți face planuri, se pare că e vorba de o ediție limitată. Așa că ține pumnii strânși și să ne rugăm că Apple nu va uita și de noi, restul muritorilor de rând.

Surse foto: 1, 2, 3.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.