BioShock: The Collection prinde viaţă în 16 septembrie

Colecţia BioShock urmează să fie lansată în 16 septembrie pe Steam, PlayStation 4 şi Xbox One.

BioShock: The Collection cuprinde tot conţinutul de single-player din BioShock, BioShock 2 şi BioShock Infinite, plus toate DLC-urile, pachetul „Columbia Finest” şi Director’s Commentary: Imagining BioShock. Colecţia a fost remasterizată la 1080p şi este un must play pentru orice gamer cu pretenţii.

BioShock îţi pune la dispoziţie tactici probabil nemaintâlnite şi o grămadă de arme – de la simple pistoale până la... propia ta persoană. Jocurile sunt excepţional gândite din punctul de vedere al coloanei sonore şi al designului şi cam orice calculator le poate duce. De altfel, publisherul colecţiei a anunţat specificaţiile minime şi recomandate pentru desktopuri.

Upgrade gratuit

În plus, pe pagina de Steam a jocului sunt oferite câteva informaţii pentru aceia care deţin deja BioShock, BioShock 2 şi/sau Minerva’s Den şi vor să facă upgrade gratuit la versiunile din colecţie. Publisherul spune că, imediat după lansarea oficială, versiunile remasterizate vor apărea separat în Colecţia de jocuri de pe contul tău de Steam şi tot ceea ce va trebui să faci este să optezi pentru versiunea pe care vrei s-o joci.

Dacă ai copii fizice pentru BioShock sau BioShock 2 pentru PC sau o copie digitală pentru Games for Windows Live, lucrurile sunt un pic mai complicate. În primul rând, în cazul primului BioShock, trebuie să trimiţi o notificare la 2k Support în care să ataşezi profilul tău de Steam şi să faci dovada că deţii o copie fizică a jocului. Mai multe îndrumări găseşti pe acest link. În cazul lui BioShock 2, ai nevoie să găseşti key-ul de pe Games for Windows Live, primit de la copia digitală sau fizică. Activează acest key pe Steam şi cam asta e tot ce trebuie să faci, dar dacă ceva nu merge bine, accesează acest link pentru a găsi rezolvare.

Game on!

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.