Avem patru nume noi la Summer Well, cu Editors cap de afiș!

1

 

Așa cum ne-am obișnuit și cum era de așteptat, organizatorii Summer Well ne surprind și anul ăsta cu un lineup absolut fantastic. Dacă primul anunț venea aici cu Interpol, The Kills, Nothing But Thieves, Birdy și Metronomy, ei bine azi avem încă patru nume adăugate festivalului de la Buftea: Glass Animals, Hoone, Roosevelt și Editors. Hai să facem cunoștință pe rând cu cei patru artiști.

 

 

Ultimul album Glass Animals a venit în august anul trecut, cu trupa din Oxford, UK făcând apoi un mini-tur în Australia și cateva locuri din Asia. Și pentru că au ratat cumva sezonul de festivaluri europene de anul trecut iată că-i vedem anul ăsta cu mai multe apariții printre care și cea de la Summer Well 2017.

 

 

Un album de studio și aproape trei ani de muzică au în spate londonezii de la Honne, cu single-ul “Warm on a Cold Night” lansat în toamna lui 2014 și albumul omonim venit abia anul trecut. Sound-ul lor pare perfect pentru atmosfera de la Summer Well.

 

 

Din Germania vine Roosevelt și el cu un album lansat la sfârșitul verii trecute, pregătit pentru festivalurile de anul ăsta și cu videoclipul pe care îl vezi aici lansat acum câteva zile pe 7 martie 2017. Cum arată live? Nici eu nu știu dar abia astept să-l vad la Summer Well.

 

 

Când au venit în Romania în 2009 baieții de la Editors au trecut aproape neobservați cu un concert la Teatrul de Vară din Parcul Herăstrău. Opt ani mai târziu lucrurile stau cu totul altfel, cu Editors headliners în mai multe festivaluri mari din Europa și iată în sfârșit și la noi la Summer Well! Ultimul lor album “In Dreams” a venit în toamna lui 2015 și i-a adus pe locul 5 în UK și pe primul loc în Belgia și Olanda.

Considerați trupa “de casă” la Rock Werchter Festival nu e de mirare că probabil acolo au cel mai mare grup de fani J Eu i-am văzut live de 4 ori în festivalul belgian și abia aștept să-i văd iar la noi. Este una dintre cele mai frumoase aparitii live, cu un Tom Smith absolut fermecător.

Tu ți-ai luat bilet la Summer Well?

După anunțul de azi probabil că nu vor mai fi bilete disponibile pentru mult timp așa că eu zic să te grăbești!

Acest articol are 1 comentariu. VEZI COMENTARIILE
Elena Domnica Ivan
LOVE YOU ALLLLL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.