ATENȚIE! NVIDIA va revoluționa piața jocurilor pe calculator

Sterge-ți calculatorul de praf!

Gata, e momentul să îți pui consola la păstrare pentru o perioadă și să ștergi praful de pe PC. Dacă ai început să te joci mai mult pe Xbox sau Playstation, atunci e momentul să te reîntorci la prima dragoste: calculatorul. NVIDIA i-a lăsat pe toți cu gura căscată după ce a prezentat viitoarea generație de plăci video. GTX 1080 e piesa de rezistență.

E o nebunie, incredibil” au descris-o gamerii prezenți la eveniment.

GTX 1080 sparge toate topurile

Noua placă va beneficia de avantajele noii tehnologii Pascal, pentru a crea o experiență cât mai imersivă. Totodată, GTX 1080 reprezintă un salt înainte nu doar calitativ, dar și din punct de vedere al eficienței. Noile îmbunătățiri grafice, dar și de memorie, fac ca noua placă să funcționeze de trei ori mai eficient și la o calitate sporită față de TITAN.

Viitorul e aici 

GTX 1080 nu e departe, chiar deloc. Pe 27 de mai, Founders Edition va fi lansat de NVIDIA, cu un preț estimativ de 700 de dolari. Dacă însă vei dori să te bucuri de o experiență de neuitat și vrei să fi gata pentru viitorul în gaming, atunci te sfătuim să faci economii. Noi sigur vom face :)

Ce zici, ești și tu entuziasmat de veste sau vei rămâne fidel consolei tale?

Sursă poză 

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.