Ăsta e un Nokia pe care nu vrei să îl ratezi.

4

Știu, nu ești probabil consumator de politică (îi place cuiva?) și mai mult ca sigur nu prea îți pasă ce s-a discutat la summit-ul G20 (întâlnirea dintre marii lumii), dar poate te va interesa cum s-au gândit niște ruși să celebreze evenimentul. La masă cu Putin și Trump

Președinții Americii și Rusiei, Putin și Trump, sigur nu sunt cele mai populare personaje de pe glob, dar, cu noul Nokia, cred că vor deveni puțin mai simpatici. Dacă ești nostalgic și te gândești să încerci  din nou„bătrânul” Nokia 3310 , păi atunci măcar asigură-te că ai unul de colecție. 

Rușii de la Caviar, o companie specializată pe customizarea de smartphone-uri, a găsit o metodă inedită să aducă politica lângă tine...la propriu. I-au făcut un face-lift lui 3310 de să nu îl mai recunoști. Astfel că, pe lângă o imagine aurie cu Donald Trump și Vladimir Putin, te vei bucura de o carcasă din aur și titan dar și de un design care arată chiar cool. Dacă nu ești fan al președintelui SUA, atunci vei putea să alegi doar o variantă cu omologul său rus.

Acum vine și vestea mai puțin bună. Ca tot ce e bun pe lumea asta și acest Nokia costă și nu puțin, vreo 2500 de dolari. E mult, dar dacă ai dare de mână te vei putea lăuda că îi pe cei mai puternici oameni din lume în buzunarul tău. 

Așa că hai să ciocnim un Beck’s rece și să ne imaginăm cam ce personaje am dori să vedem pe telefoanele noastre. Ți-ar plăcea să ai o carcasă specială cu Vlad Țepeș sau Gică Hagi dacă tot vorbim de simboluri naționale ? Sau dacă ești gamer înrăit, cât ai plăti pentru un telefon cu Geralt of Rivia ori Diablo? 

Până te hotărăști nu uita că viitorul poate fi „unlocked”. Binențeles, doar alături de Beck’s. 

 

Surse:

http://boingboing.net

Acest articol are 4 comentarii. VEZI COMENTARIILE
Florin Catalin Mihai
Nice
Liviu Pop
superb
Radu Grecianu
Superb
Adrian Boariu
frumos

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.