Ar fi fain ca Wildlands să fie la fel de sălbatic precum îi e titlul

Astăzi se lansează Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands pe PC, PS4 şi Xbox One şi, judecând după notele primite de la jurnaliştii de gaming, jocul este bunicel.

Acest titlu open-world se derulează într-o Bolivie mai mult sau mai puţin fictivă, unde cartelurile de droguri se luptă între ele pentru supremaţie. Prezenţa ta acolo, în bocancii unui membru al unei unităţi de elită din SUA, este necesară pentru a distruge cartelul Santa Blanca şi a-l elimina pe şeful lui, El Sueño

 
 

 

Jocul este prezentat ca un shooter tactic, însă senzaţia pe care ţi-o lasă uneori este una de superficialitate. De exemplu, dacă intri în vizorul unui inamic AI şi apoi încerci să-i fentezi privirea, dispărând din câmpul lui vizual, apele se calmează instantaneu. 

În timp ce butonam aiurea pe internet, în aşteptarea lansării jocului, am dat peste părerile celor de la Eurogamer, care spuneau că majoritatea conflictelor în Wildlands pot fi rezolvate prin răpunerea adversarilor cu sniperul, luarea prin surprindere a inamicilor sau evadarea ta în fugă de la locul faptei. Dacă ai butonat Wildlands în timpul testării Beta, ştii la ce mă refer.

Pentru jurnaliştii de la PC Gamer, „Wildlands este un sandbox spec-ops”, care are are puţin din Far Cry, The Division şi Rainbow Six Siege şi care ar trebui jucat pe un nivel de dificultate ridicat dacă vrei să ai o experienţă cât mai plauzibilă. 

 

Ubisoft îţi pune la dispoziţie o aplicaţie apecifică jocului, denumită Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands HQ, cu ajutorul căreia vei putea accesa satelitul unităţii tale de elită pentru a afla informaţii şi a le folosi în misiuni. Aplicaţia este disponibilă gratuit şi pe iOS, şi pe Android

 

Acestea fiind spuse, eu, una, de-abia aştept să-l joc. În ciuda bugurilor, a poveştii deloc impresionante şi a unei optimizări care, cel puţin în Beta, a lăsat de dorit, urmează să vedem dacă zicala „Pe-afară e vopsit gardul şi înăuntru-i leopardul” se aplică sau nu în Wildlands. Partea bună e că acest leopard sălăşluieşte în Bolivia şi are oricum o notă de exotism care-l face atrăgător.

 

 

 
 
 
 
 

 

 

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.