Electric Castle 2017: headlineri

Headlinerii Electric Castle din edițiile anterioare

După headlinerii edițiilor anterioare [Morcheeba (2013), Die Antwoord (2014), The Prodigy (2015) și Skrillex (2016)], a venit momentul să aflăm și cine va fi cap de afiș în 2017, la cea de-a cincea ediție Electric Castle.

În 2017, vin...

Ei bine, prietenii nostri de la Electric Castle au anunțat azi primele nume de la festivalul de anul viitor: Alt-J și Moderat.

Tot acum câteva zile vă spuneam că s-a lansat noul album Moderat și că sunt de văzut live și uite că se va întampla asta chiar la noi în vară!

Cine sunt Alt-J?

Pentru aceia dintre voi care nu știu cine sunt Alt-J, ar fi de spus că trupa din Leeds (UK) s-a format în 2007 și au trecut cinci ani până au scos primul lor album “An Awesome Wave” (2012), album pentru care au primit premiul Mercury, poate cel mai important premiu al industriei muzicale britanice.

Doi ani mai târziu a venit și cel de-al doilea lor album numit “This Is All Yours”, number 1 în UK Top 40 Albums și în Top Alternative Album (Billboard) și respectiv Top Rock Albums (Billboard) din Statele Unite. I-am văzut live la Rock Werchter în 2014 și experiența este cu adevărat magică.

Hai să ascultăm “Taro” de pe primul album, musai cu căștile la maxim:

Despre noul album Moderat am povestit săptămâna trecută și clar că experiența concertului lor este de încercat live, la festival. Trupa din Berlin vine cu un set unic și cu o combinație de electronic cu sunete tradiționale, într-un fel de simfonie modernă.

Line-up-ul anunțat până acum pentru Electric Castle este completat de Nero - un dub-step plin de energie, A-Track, Architects, Axel Thesleff, Crazy P Soundsystem, DJ Sneak, Dixon, Etherwood, Noisia, Soom T, Metrik & Dynamite MC și Ame LIVE.

Uite cum sună Nero:

 

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.