Alt J cu album nou, single lansat și listă extinsă de live-uri pentru 2017

Anunțați pentru Electric Castle 2017, baieții de la Alt J ne-au dat în sfârșit mai multe detalii despre noul lor album, album pe care îl vor promova într-un turneu care ajunge și la noi. Noul material se numește “Relaxer” și va fi lansat oficial pe 9 iunie, cu un prim single numit “3WW” pe care deja îl poți asculta aici:

Premiul Mercury pentru Alt J în 2012 și un UK no.1 pentru precedentul album

I-am văzut live pe Alt J la Rock Werchter și va îndemn pe toți să mergeti să-i vedeți la Electric Castle pentru o experiență de sunet și culoare pe care nu o veți uita niciodată. E genul de trupă care acordă atenție maximă fiecărui detaliu al concertului lor, care se conectează foarte personal cu audiența și care se vede că lucrează foarte atent și în detaliu fiecare sunet care vine spre public. Dealtfel cam toți artiștii cu un “Mercury” în portofoliu sunt clar aparte și de luat în seamă.

Revenind la al treilea lor album să spunem că acesta are doar 8 cântece însă după cum sună primul single numit cum spuneam “3WW” așteptăm un mix de sunete cum doar de la Alt J am primit în ultima vreme. Poate cel mai cunoscut cântec al lor este “Something Good” de pe primul album “An Awesome Wave” cu un clip minunat:

Mergi așadar să-i vezi pe Alt J la Electric Castle, mai ales că până pe 23 martie poți să-ți iei bilet la preț special de 399 de lei pentru tot festivalul!

Credit foto: Gabriel Green

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.