Albume noi de la The Weeknd, Flume, Moderat și Prince

Ultimele albume lansate în noiembrie 2016 vin de la The Weeknd, Flume, Moderat și Prince. Și da, Metallica au revenit și ei cu album nou!

THE WEEKND “Starboy”

Așa cum ne-am obișnuit, noul album The Weeknd livrează strong words, cu mesaj direct anti-pop și anti muzica de consum, fără însă să ne surprindă muzical cu ceva ritmuri noi sau încercări spre alte direcții, deși găsim colaborări interesante pe album, cum ar fi Daft Punk pe cântecul care dă titlul albumului.

FLUME “Skin Companion”

Noul EP Flume te duce muzical și vizual într-o altă lume, vibe-uri pozitive cu iz parcă de primăvară și cu un clip hipnotic pentru cântecul “Heater” de văzut aici.

MODERAT “Live” 

Dacă nu ai apucat să-i vezi sau asculți live pe Moderat, ai ocazia să o faci cu “Live”, o poveste audio despre ce înseamnă muzica lor, cum sună concertele și mai ales despre conexiunea cu publicul lor. Înregistrat live la ei acasa în Berlin, albumul “Live” e ceva mai aproape de ceea ce se cheamă un “album”, cu pauze de aplauze între cîntece și mai puțin apropiat de DJ-set-ul obișnuit al celor de la Moderat.

PRINCE “4Ever”

40 de cântece găsim pe prima compilație best of Prince lansată după dispariția artistului din luna aprilie 2016. Ultimul astfel de album venea fix acum 10 ani în 2006 și avea doar 17 cântece, așa că dacă vrei o trecere mai temeinică prin muzica și lumea lui Prince colecția “4Ever” este perfectă de pus în categoria “classics”.

METALLICA “Hardwired...To Self-Destruct” 

Și da, n-am scăpat din vedere lansarea noului material Metallica! O producție perfectă pentru un album mult așteptat nu doar de către fanii Metallica, cu câteva cântece foarte bine lucrate și mai lungi decât obișnuitele track-uri de album, cântece în care creativitatea și maturitatea lor ni se expune “in full”. 88 de minute are albumul lucru care, așa cum spunea Lars Ulrich, a venit de la sine, e un album free feeling, fără compromisuri. Uite aici spre ascultare “Hardwired”

O mulțime de albume cu stiluri diverse de muzică pentru a doua parte a lunii noiembrie așa că stai cu noi să vedem ce ne pregătește decembrie! 

Sursă foto: 1.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.