Album nou Vița de Vie

Întâmplător sau nu, la fix un an de la Colectiv, Vița de Vie au lansat într-un concert la Arenele Romane primele 6 cântece de pe noul material numit chiar “Șase”. Cum a fost? Ei bine, e clar că s-a simțit în aer încarcatura momentului ales de ei pentru a se întalni cu fanii, la exact un an de la tragedia din Colectiv. Nu o să detaliem aici nimic legat de tragedia de atunci sau de ce a trăit Adi Despot în seara de 30 octombrie 2015, ci doar ne vom duce cu gândul acolo ascultând un cântec al celor de la Goodbye To Gravity reinterpretat de Vița de Vie împreuna cu Days of Confusion:

Cele 6 cântece noi pregătite de Vița de Vie sunt un large preview pentru noul lor album care va fi disponibil în curând și pe care băieții îl promovează într-un turneu care practic a început cu concertul de la Arene. 

Patru dintre cântecele noi le puteți vedea și auzi aici: 

Colaborări multe, surprize și pentru restul de piese pe care le vom avea de pe noul album Vița de Vie și un sound mult mai plin și mai matur. Dacă vrei să-i vezi live pe băieți, aruncă un ochi pe pagina lor de Facebook ca să afli unde vor cânta în săptămânile care urmează.

Tu ai fost la concertul Vița de Vie de la Arene? Cum a fost?

Sursă foto: Alex Csiki. 

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.