Adio mouse și tastatură ! Microsoft ne aduce viitorul

Tastatura si mouse-ul sunt obiecte indispensabile pentru posesorii de PC, mai ales pentru gameri. Și totuși, cei de la Microsoft vor ca în viitorul apropiat să le transforme în piese de muzeu . În curând vei putea interacționa mult mai direct cu calculatorul tău.

Mâna este noul mouse

De acum nu te va mai deranja firul de la tastatură sau mouse-ul care nu se mișcă la fel de repede pe cât vrei. Tot ce va trebui să faci e să te folosești de mână. Cei de la Microsoft vor sa se folosească de realitatea virtuală pentru a crea un mediu apropiat de realitate în care mișcările mâinii vor ține loc de cursor. Vei putea să apeși butoane, să miști obiecte și nu numai. Totodată, Microsoft studiază posibilitatea ca să combine realitatea virtuală cu obiecte simple pentru a crea o simulare cît mai fidelă.

Realitate sau realitate virtuală

”În realitate interacționăm cu obiectele cu ajutorul mâinii, așa vrem să fie și cu calculatorul personal” ne promite Microsoft. Limbajul, gesturile, vederea, toate vor putea fi folosite în utilizarea realității virtuale. ”Vrem să te familiarizezi atât de mult cu mâna ta avatar, încât să o consideri reală” e concluzia finală.

Tu ce zici? Sună tare sau nu?

Surse foto: 1,2.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.