1979 Revolution: Black Friday a ajuns şi pe Android

Dacă nu dispui de un iOS ca să te joci proaspătul ieşit la lumină Super Mario Run, îţi oferim, ca alternativă, jocul 1979 Revolution: Black Friday.

Lansat pe Android la mijlocul lui decembrie, 1979 Revolution: Black Friday este un joc de aventuri despre Reza, un fotojurnalist prins în sforile unui plan de răsturnare a Şahului Iranului, în 1979.

Dacă ai jucat deja Life Is Strange, îţi va fi uşor să te reacomodezi în 1979 Revolution, pentru că şi aici deciziile pe care le iei îţi vor afecta acţiunile şi interacţiunile ulterioare. Jocul îţi dă sentimentul că te uiţi la un documentar, conţinând numeroase imagini şi poveşti reale, din revoluţia culturală iraniană, soldată cu răsturnarea unui tiran şi instaurarea unui regim pe care mulţi l-au considerat la fel de despotic.  

În majoritatea timpului, va trebui să explorezi, să asculţi şi să afli lucruri noi. Povestea jocului a fost construită de Navid Khonsari, fondatorul studioului dezvoltator, care a trăit pe propria-i piele o parte din evenimentele din 1979. Având parte de o considerabilă infuzie de realism şi realitate, 1979 Revolution: Black Friday este, în cele din urmă, un joc educativ, dar nu unul sec şi lipsit de consistenţă. 

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.