Franz Ferdinand vin la Electric Castle. Află și ceilalți artiști anunțați astăzi!

Caștigători ai Premiului Mercury în 2004, Franz Ferdinand se adaugă unui lineup minunat la Electric Castle 2017. Formată în 2002 în Glasgow, trupa britanică ne aducea ultimul album în 2015, o colaborare interesantă cu Sparks, cel despre care nu mai auzisem nimic de multă vreme. În afară de Mercury-ul din 2004, Franz Ferdinand au câștigat Best Group și Best British Rock Act la Brit Awards 2005 și Best Live Band la NME Awards în 2006.

E clar că va fi unul dintre cele mai bune show-uri văzute la EC așa că trebuie să ajungi sa-i vezi! Ascultă aici “Take Me Out” poate cel mai cunoscut cântec al lor.

 

Unkle și Paul Van Dyk umplu peisajul electro de la Electric Castle.

Două stiluri diferite din zona de muzică electro vin împreună la festivalul de la Bonțida, cu Unkle veteranii inovatori formați în 1994 și Paul Van Dyk și el cu noi de la începutul anilor ’90, primul DJ nominalizat la Grammy Awards în istoria premiilor. Despre Unkle stim că pregătesc un album nou pentru anul ăsta și ne așteptăm ca la EC să auzim materiale noi pe care le vor “încerca” pe publicul din România. :)

Eu m-am îndrăgostit de Unkle atunci când am auzit pentru prima dată “In A State” în 2003, cântec devenit deja clasic.

 

ZEDD și Dub Pistols (trupă considerată deja rezidentă la EC) completează și ei o listă de aproape 20 de artiști anunțați astăzi, cu Alt J, Nero, Moderat și Deadmau5 deja printre headliner-ii pe care îi știam. Lista completă a celor peste 200 de nume de la Electric Castle o poți vedea pe site-ul festivalului și tot de acolo poți alege variantele de bilete și pachete care “îți vin” cel mai bine. Încă două zile ai preț special de 399 RON la biletul combi!

Ne vedem la Bonțida!

Photo credits cover.

 

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.